Aisea ua ta'uta'ua tele ai le Ta'amilosaga Fa'afou o le Ea Fa'alava Nofoa?

I le lalolagi i aso nei, ua faʻateleina le taua o le faʻamafanafanaga ma le soifua manuia, o le manaʻoga mo ni fofo fou e faʻaitiitia ai le mamafa o itula umi o le nofonofo. Fa'ailoaina le lagona fou i fofo ergonomic - le fa'amama avega o le eaaluga nofoa. O lenei oloa fou ua mamanuina e faʻafetaui ai manaʻoga o tagata taʻitoʻatasi o loʻo faʻaalu taimi umi e nofo ai, pe i le galuega, i totonu o latou taavale, poʻo le fale.

o

Fausia i tekinolosi fa'apipi'i ea fa'apipi'i fa'apipi'i tele, o le aluga o nofoa fa'amama avega o le ea e fai ma talipupuni, fa'afefeteina lelei le mamafa tu'usa'o e fa'aolaina i luga o le tino, ma fa'aitiitia ai le mafatia ma le fa'anoanoa. Faatasi ai ma lona tafega lemu, o le aluga e faʻamautinoa le tufatufaina tutusa o le mamafa i luga o sulugatiti ma papa, puipuia le coccyx ma faʻapipiʻi le tagata faʻaoga i se popo lagolago. O le taunuuga o se nofoaga saogalemu, faʻalelei, ma le lelava, ma avea ai ma se faʻamanuiaga mo i latou e faʻaalu taimi umi i se tulaga nofo.

Atoatoa mo nofoa ofisa, nofoa taʻavale, ma e oʻo lava i meaafale fale, o le faʻafefe o le mamafa o le nofoa nofoa o se fofo sili ona lelei e faʻapipiʻi lelei i tulaga eseese o le olaga, e maua ai le tulaga tutusa o le lagolago ma le mafanafana i soʻo se mea e tuʻu ai. Pe o oe o se tagata tomai faapitoa, o se tagata faimalaga, poʻo soʻo se tasi o loʻo sailia le faʻamafanafanaga sili, o lenei faʻataʻitaʻiga fou ua mamanuina e faʻafetaui ai ou manaʻoga, faʻamautinoa e mafai ona e tausia au masani i aso uma e aunoa ma le faʻafefeina o lou soifua maloloina ma lou soifua manuia.

z

Faatasi ai ma lona faatupulaia o le taua i le maketi, o le faamama avega o le eaaluga nofoae le na o se oloa, ae o se molimau i le alualu i luma o le sailiga o le mafanafana ma le soifua maloloina. A'o si'itia le lalolagi i se olaga e sili atu le nofonofo, o lenei fofo fou ua fa'aalia o ia lava o se fa'ailo o le fa'amoemoe mo i latou o lo'o taumafai e fa'aitiitia le fa'alavelave ma le fa'alavelave o le nofonofo umi. Tofo i le eseesega i aso nei ma iloa le mafanafana ma le lagolago e le mafaatusalia o loʻo aumaia e le aluga o nofoa faʻamama avega o le ea.


Taimi meli: Tes-18-2023