JFT Healthy Air Insoles Tausia I taimi uma ou Vae

I le tali atu i le faʻatupulaia o le manaʻomia mo fofo lelei o le tausiga o vae, ua tulaʻi mai se oloa faʻafouina, ofoina atu le mapusaga e le mafaatusalia mai maʻi vae eseese. Fa'ailoaina o totonu o le ea, o se fofo fa'atosina ua mamanuina ma fa'ainisinia fa'apitoa e fa'aitiitia ai le mamafa o vae, ma fa'aitiitia ai le tiga ma le tiga e feso'ota'i ma tulaga eseese. O lo'o fa'amaualugaina galuega taua e fa, e aofia ai le manava fa'ama'i, fa'ama'i mamao-infrared, tufatufaina o le mamafa, ma le fa'aogaina o vae, o nei insole o lo'o fa'atusalia ai se suiga i le tausiga o vae ma le fa'afoega o le soifua maloloina o vae atoa.

https://www.jftairbag.com/jft-new-concept-breathing-insole-product/

O le ki i le aoga tulaga ese o nei insole o loʻo taoto i la latou mamanu multifunctional. Muamua, o totonu o totonu o loʻo faʻaalia ai se mea antibacterial ma manava, faʻamautinoaina se siosiomaga maloloina ma mama mo vae, aʻo puipuia le manogi ma le faʻalavelave. E le gata i lea, o le tuʻufaʻatasia o le Far-Infrared (FIR) togafitiga, o insole e aofia ai le FIR-active powder, faʻaleleia le gaioiga o le cell ma faʻaleleia le soifua maloloina o vae. O le tu'ufa'atasiga o le FIR therapy ma le massage air cushions e fa'amalosia lelei ai le alofivae o le vae, fa'atelevave le toto ma fa'aolaina fa'amanuiaga fa'asoifua maloloina, fa'atūina se tulaga fou mo fofo o vae.

https://www.jftairbag.com/high-quality-air-filled-massage-insoles-product/

E le gata i lea, o le mulivae o le totonugalemu o loʻo mamanuina faʻatasi ma taga ea convection e tufatufa tutusa le mamafa, e ofoina atu le sili atu o le teʻi ma le toomaga. O lenei fa'atusa e fa'ata'ita'iina ai le va'ai toto'a i fa'amatalaga ma le fa'amaoni i le tu'uina atu o le lagolago ma le fa'amafanafanaga lelei. E le gata i lea, o le faʻaogaina o mea faʻamaʻi faʻamaʻi TT-level faʻatasi ma pores manava e mautinoa ai le lelei o le ea ma le puipuia o le manogi, faʻaleleia atili le soifua maloloina o vae.

I le faamatalaina o le oloa, faaupuga e pei o insoles mo laau fasciitis, laau fasciitis fa'aofi seevae, fa'avae vae mafolafola, fa'alava faasisele mo fasciitis, fa'avae vae fa'asolo, fa'amau fa'alava mo fasciitis fa'ato'aga, seevae seevae mo fasciitis fa'ato'aga, fa'aofuofu fa'avae lagolago vae e mafai ona fa'afeso'ota'i lelei le fa'aoga lautele ma fa'amanuiaga ole insole fa'a'ele'ele.

I le faaiuga, o le ea-cushioned insoles o loʻo faʻatusalia ai se alualu i luma taua i le tausiga o vae, ofoina atu le toomaga ma le lagolago mo tagata taʻitoʻatasi o loʻo mafatia i le faʻalavelave vae ma tulaga. E ala i le tu'ufa'atasia o mea fou fa'atasi ma se fa'ata'ita'iga atoa i le soifua maloloina o vae, o nei insole e mautinoa lava o lo'o fa'atulaga ai se tulaga fou i totonu o le alamanuia, fa'ailogaina se suiga tele i le fa'aleleia atili o le fa'amafanafanaga ma le soifua manuia i la'asaga uma.


Taimi meli: Mati-05-2024