Ufiufi nofoa uila JFT Air mo se ti'eti'e sologa lelei, leai se tiga

Ose fa'amaumauga lelei e fa'apea o le tietie i lau uila mo le 30 minute - pe i totonu o se vasega vili po'o le sipi solo i auala i le lotoifale - e mafai ona mu i so'o se mea i le va o le 200 ma le 700 kaloli, o lona uiga o se ituaiga cardio lelei.

Masalo o se tasi lea o mafuaʻaga ua faʻapipiʻi ai e le toʻatele o tatou se uila faʻamalositino lelei ina ia tumau ai i le taimi o loka. Ae tusa lava pe o oe o se tagata ti'eti'e uila po'o se ta'amilosaga, e i ai lava se mea e uiga i le tietie uila e le'i nofo sa'o ma i matou (pun intended).

O le mea moni o lo'o matou fa'asino atu i le manu'a tu'imomomo, ogavae pito i totonu ma tootoo e mafua ona o se nofoa fa'aletonu le lapopo'a. I lo matou manatu, e leai se mea e sili atu ona leaga nai lo le tuʻiina malosi o se sauniga vili, naʻo le tuʻua o le savali ma manuʻa i aso e sosoo ai. O lea la, sa matou fia va'ai pe i ai se auala e fa'alelei ma fiafia ai le matou tietie uila.

O le tali sili i le tiga o se nofoa nofoa e lava lelei mo ou ponaivi nofo.

O i'ina le ea JFTnofoa nofoa uilaSau i totonu. E maua i le SML tolu lapopo'a, matou te manana'o i se aluga e lelei e nofo ai mai le amataga o la matou tietiega e o'o i le iuga.

fou1

Sa matou fa'ata'ita'iina le ufiufi nofoa nofoa uila a le JFT ma fa'amauina le lelei o le latou galuega pe a fa'atusatusa i le nofoa nofoa e le'i ufiufia. Na tu'uina atu 'ai fa'aopoopo i fa'avaa na fa'aogaina uma ai le matou uila i totonu ma le matou uila mauga.

fou2

I le faaiuga, o le filifilia o le ufiufi sa'o o le a fa'amalie atili ai le tatou uila. Ma e mafai ona matou fa'amaonia o le JFT ea ea uila ufi o le nofoa nofoa o le a sili atu le manaia o le tietiega - fa'aitiitia le manu'a.

E mafai ona e faʻatuatuaina le matou JFT brand, lea e faia mai suʻega moni ma fautuaga.

fou3


Taimi meli: Iul-30-2024